Nisu vam potrebni milioni boja da bi vaš veliki dan bio savršen – i samo jedna boja u različitim nijansama može ostaviti neverovatno jak utisak. Monohromatska venčanja postaju sinonim za jednostavnost i eleganciju, zbog čega su sve popularnija. Evo kako da na pravi način primenite trend svedenosti kolorne palete (ili potpunog odsustva boje).

Cvetni aranžmani
Stone i zidne dekoracije mogu biti jarke ili u nekom svetlijem tonu, ali u oba slučaja bice efektne ako se držite jedne boje. Ruže i hortenzije u tim nijansama idealne su za stonu dekoraciju.

Kokteli
Zaista je jednostavno napraviti koktel u bojama venčanja.

Desert
Kad su svadbene torte u pitanju, monohromatski trend vodi nas do potpunog izostanka boje, tj. Do kombinacije crne i bele. Ako je venčanje u bledoj nijansi žute, zanimljivo rešenje je da svakom gostu poslužite puding od banane, a na tamnoplavim stolovima jednog otmenog mornarskog venčanja najbolje ce izgledati korpice sa borovnicama.

Bidermajer
Jednobojni bidermajeri smiruju složene i slojevite, raskošno ukrašene venčanice.

Venčanica
Venčanje može uciniti jedinstvenim jednobojna toaleta mlade koju prate ukrasi u različitim nijansama te boje. Onima koje biraju belu za ovaj važan dan preporučujemo da monohromatskim detaljima upotpune svoju venčanicu. Upotreba ovakvog aksesoara daće teksturu jednobojnoj toaleti i neće joj dozvoliti da izgleda suviše jednostavno ili dosadno.

Izvor: Reci Da portal