Ukratko o nama…

Dekoracija venčanja koja odiše luksuzom i stilom. Marigold studio specijalizovan je za izradu ekskluzivnih, elegantnih cvetića i detalja na vašem venčanju.Naše dekoracije ulepšale su mnoga venčanja u zemlji i inostranstvu. Ono što nas izdvaja od drugih  jeste kvalitet naših usluga i visoki standardi  po kojima radimo. Svakom venčanju pridajemo posebnu važnost kreirajući savršeni dizajn koji priča vašu priču.

Izbor svadbenog aksesoara je vrlo važan i treba mu pridati posebnu pažnju.Našim detaljima  u potpunosti ćete promeniti atmosferu na vašoj proslavi. Recept za savršene cvetiće i aksesoar je brižno uredjen svaki detalj i kombinacija boja koja veseli i smiruje.

U Marigold studiu je sve moguće!uživati u sjaju bisera i svetlucanju kristala. Sa našim cvetićima nastaju predivne fotografije, one koje svedoče koliko su venčanja lepa. Želimo da dan Vašeg venčanja bude iskustvo o kome ćete govoriti u godinama koje dolaze. Najviše od svega želimo da taj dan bude izvor uspomena koje ćete uvek držati blizu srca.

Iza nas stoji mnoštvo uspešno odrađenih cvetića i svih ostalih detalja,kao i zadovoljnih klijenata. Cvetići i prateći elementi ne treba da predstavljaju problem i ako se nalazite u nekom drugom gradu (Beograd, Novi Sad, Banja Luka, Skoplje, Ljubljana itd.) jer nas i u tom slučaju možete angažovati.
Stojimo Vam na raspolaganju, a u koliko Vas interesuju cene dekoracija venčanja i naših usluga možete nam se obratiti mailom ili putem telefona.
Ukoliko nas angažujete možete očekivati profesionalne usluge vrhunskog kvaliteta, mnoštvo preporuka iz domena svdabe i dekoracija venčanja kao i saradnju kojom ćete biti zadovoljni.

Nudimo vam

  • Lux reveri – ukrasi za glavne goste

  • Bidermajeri

  • Narukvice i reveri

  • Crkveni program (sveće i jastučići)

  • Ukrasne kutije za darove

  • Ukrasi za kosu

  • Čaše za šampanjac

Hvala vam na poverenju

0
napravljenih ukrasa
0
zadovoljnih mladenaca
0
sati marljivog rada